varken

We gaan beginnen met slopen!

Het is tijd om jullie de volgende update te geven van onze plannen. De sloopvergunning is inmiddels afgegeven, hoera! De eerstvolgende stap is het uitmeten van de bouwweg, dit wordt op dinsdag 10 januari gedaan. Aansluitend wordt op woensdag 11 januari begonnen met de aanleg van de bouwweg.

Als de bouwweg aangelegd is zal eerst het asbest gesaneerd worden. Dit wordt een hele onderneming omdat er ook asbest aan de binnenkant van de schuren zit. Deze sanering wordt uitgevoerd door een speciaal asbestsaneringsbedrijf zodat het veilig en zorgvuldig gebeurd en niemand enig risico loopt.

Zodra de asbestsaneerder klaar is gaat René de Bie beginnen met het slopen. Tegen die tijd geven we een update over het sloopproces en welke stappen er dan genomen gaan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *