boomgaard

Hoogstamboomgaard geplant

Vandaag hebben we de hoogstamboomgaard geplant. Toen de bomen aankwamen was Anton Goes er als de kippen bij om ze te op kwaliteit te controleren. Hij was zeer onder de indruk, het zijn prachtbomen!! Anton gaf een demo hoe de bomen geplant moesten worden en bij elke boom deed hij een persoonlijke check voordat ze aan de slag mochten gaan. De twee kersenbomen werden met een ritueel geplant, speciaal voor Mariska en Sjuul. Ook nu konden we het bijna niet geloven, we hadden weer heerlijk weer, echt prachtig. Het leverde een heel mooi plaatje op aan het einde van de dag. Een deel van de vrijwilligers ging het voedselbos in om een nog aantal pionierbomen te planten en het plantgoed van houtsnippers te voorzien en aan de ingang van het voedselbos werden zes gedoneerde appelboompjes geplant door de donateur zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *