Tweede voedselbosplantdag

Tweede voedselbosplantdag

Vandaag was onze tweede voedselbosplantdag. Gelukkig was Mischa, de ontwerper van ons voedselbos, weer beter zodat hij erbij kon zijn. Het zou toch vreselijk zijn als hij niet bij het planten van zijn eerste eigen ontwerp zou kunnen zijn…. De vrijwilligersgroep was heel divers maar tijdens de uitleg merkte je al dat er een band ontstond. We gaan dit samen doen, we gaan samen planten en er iets heel moois van maken. In het pand stonden bamboestokken met nummers zodat iedereen wist waar welke struik of boom moest komen. Bij het uitreiken kreeg elk stel steeds maar 1 soort mee om verwarring te voorkomen en Pauline had de controletaak om te checken of alles goed in de grond stond. Ze heeft er wel een paar opnieuw laten planten hoor J

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *