Politie

Politie op bezoek

Vandaag hadden we bezoek van 20 politiemensen die bij ons kwamen voor hun personeelsuitje. Na een introductie en verhaal over ons project gingen ze aan de slag. Een aantal van hen ging in de sloot, de sloot moet geknipt worden en dat doen wij met de hand, dus met een ouderwets slootmes en een haakhark. Een aantal ging gaten graven voor onze boomgaardbomen. Anton Goes gaf een demonstratie hoe het moest, hoe groot het gat moest zijn en vertelde dat ze er een tas met potgrond naast moesten zetten. De rest ging de boompalen in de grond slaan met een grote houten hamer, staande op een trap….

Het was een prachtige dag en de sfeer was fantastisch, we hebben genoten van deze dag en kregen de tip om Ons Dorpje Overeind je promoten als locatie voor je bedrijfsuitje, topidee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *